Дубълът на "Левски" разнищи Черно море


Дубълът на "Левски" разнищи Черно море

1114 0

Тежко поражение – 1:6, от "Левски" на "Герена", претърпя тимът на Черно море в мача от 18-ия кръг на първенството на старшата възраст. Под проливен дъжд варненци не успяха да използват шансовете си и паднаха разгромно.

Гостите проспаха центриране във 2-ата минута и домакините поведоха с 1:0. След това Илиян Неделчев пропусна да изравни, но се реваншира в 17-ата минута за 1:1. Мартин Костадинов беше контузен в 24-ата минута и докато получаваше медицинска помощ извън терена, се стигна до 2:1. Той беше сменен принудително, а дузпа докара нещата и до 3:1 за "Левски". В самия край на полувремето "сините" наказаха варненска грешка за 4:1.

След почивката Кристиян Пешков и Даниел Димитров изпуснаха очи в очи срещу вратаря на домакините. За сметка на това "Левски" не пропусна да реализира още 2 положения.

Срещата в столицата беше наблюдавана от селекционера на младежкия тим U21 Александр Георгиев. След дербито той покани в селекцията си четирима "моряци": Георги Гушлев, Стефан Иванов, Николай Минков и Емил Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички