Ботев Враца - Левски по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Първа лига?


Ботев Враца - Левски по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Първа лига?
Снимка: Фейсбук страница на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSK

2075 0

Левски разочарова своите фенове след провала за Купата на България, губейки с 1:2 от Хебър на осминафинала. Възпитаниците на Николай Костов ще получат шанс да изкупят вината си с гостуването на Ботев Враца днес (9 декември) на стадион "Христо Ботев", като мачът е последен и за двата тима през есенния дял на Първа лига.

Загубата в Пазарджик разтресе "синята" общност като дори се появиха информации, че наставникът Николай Костов ще бъде уволнен от поста си, но не се стигна до нищо официално от Левски, а само слухове. 

Столичани сложиха край на "черна" серия от 5 поредни мача без победа в Първа лига с успеха на "Герена" в последния си мач от родния елит, налагайки се с класическото 3:0 над Локомотив Пловдив и се озоваха на шестото място в класирането с 32 точки.

Ботев Враца пък бързо забрави за успеха си над Локомотив Пловдив, след като беше разгромен от Лудогорец с 5:0 в последния кръг №19 у нас. Отборът се намира на предпоследното 15-о място с актив от едва 13 пункта.

Къде да гледаме Ботев Враца - Левски по ТВ?

Двубоят на "Христо Ботев" във Враца е с начален час 17:30 днес. Срещата ще бъде предавана пряко в ефира на "Diema Sport", а Вие ще можете да я проследите НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички