Бивш играч на Левски не разбира защо само Наско Сираков "опира пешкира": И самите футболисти имат вина


Бивш играч на Левски не разбира защо само Наско Сираков "опира пешкира": И самите футболисти имат вина
Снимка: БГНЕС

7436 0

Бившият футболист на Левски Михаил Вълчев даде интервю пред "Мач Телеграф", в което коментира случилото се преди началото на мача срещу Черно море на "Герена", когато няколко привърженици от Сектор "Б" протестираха срещу Наско Сираков.

"Самите футболисти имат вина"

Той изрази недоумение защо всичко е насочено към Сираков и призова недоволните фенове да критикуват самите футболисти, които имат вина за случващото се през сезон 2023/24:

"Има проблеми, които Сираков се опитва да реши. Феновете трябва да знаят, че няма финанси, пари да се закупят добри футболисти. Феновете искат победи, добра игра, но не знам защо всичко е насочено срещу Сираков, тъй като и самите футболисти имат вина за сегашната ситуация. Феновете трябва да критикуват и футболистите".

ОЩЕ: Алекс Колев призна за интерес от Левски, пожела на Станислав Генчев да отиде на "Герена"

"Тези, които дойдоха зимата, така и не успяха да заменят онези, които напуснаха. Има настроения и срещу треньора, когато не вървят нещата, но с тези футболисти, това, което прави Левски не е малко. Левски трябва да направи опит да се върнат нещата, както бяха преди, а не да бъде само името, за да може феновете да нямат основание да критикуват никого", допълни Вълчев.

След това той посочи едно от зимните попълнения, което му е направило добро впечатление:

Фабио Лима

"Фабио Лима. Техничен и бърз футболист. Имаше добри минути в мачовете, в които игра. Той като че ли свърши работа, но се вижда как в целия отбор не вървят нещата. Няма кой да прави играта, няма кой да измисли нещо интересно. Създават се по няколко положения, но не се вкарват".

"Рикардиньо, например, е човек, който чака само центрирани топки. В последно време стана по-комбинативен, по-развдвижен, търси топката в празните пространства, но в много моменти играе разконцентрирано и прави доста грешки. Защитата също бърка, а в средата няма нищо смислено", констатира бившият играч на "сините".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕМарин Петков отново отказа на Левски, "сините" се готвят да го продадат през лятото

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички