Андрей Желязков посочи как "Левски" да не е обречен, очаква 2:2


Андрей Желязков посочи как "Левски" да не е обречен, очаква 2:2
Снимка: БГНЕС

1139 0

Футболният специалист Андрей Желязков сподели очакванията си от двубоя между "Левски" и Лудогорец тази вечер на "Герена". Ето какво заяви той пред "7 дни спорт".

Надявам се, че след като са направени нови и хубави неща на стадиона като чисто новия сектор "А", това ще е една добра предпоставка да има атмосфера за хубав футбол.

От мача очаквам да е интересен и напрегнат. "Левски" ще играе нападателен футбол и ще иска да направи сериозен празник с победа в мача. Отделно от това този мач може да е добра основа за следващия сезон, в който отборът трябва да докаже, че мястото му не е там, където е в момента.

Отборът все още не е на нивото на Лудогорец, но въпреки това може да го победи с тактическа дисциплина, недопускане на грешки и пълна концентрация. Отделно от това смятам, че с помощта на публиката може да стане доста интересен мач.

Онзи ден бях на ЦСКА – Берое и видях как публиката може да повлияе на един отбор. Единственото, което не ми хареса на "Армията", бяха военните бомбички, които хвърляха. Ще ми се тези хора да се замислят, преди да ги хвърлят на пистата, защото долу може да е тяхното дете да гони топката или техният баща, който да е полицай и да охранява. Иначе като хореография беше страхотно.

Така че и тази на "Левски" може да е двигател на един домакински успех.

За Лудогорец е ясно, че ще играе освободено, имат и класа, и самочувствие, за да направят силен мач на "Георги Аспарухов". За мен "Левски" трябва да направи силен мач, не може този отбор да е трети или четвърти. Ако това е така, значи нещо не е наред и там са се объркали сериозно.

Като резултат ще дам прогноза за зрелищно равенство и 2:2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички