В Монтана съжалиха, че не са били Левски


В Монтана съжалиха, че не са били Левски

1407 0

Треньорът на Монтана Стевица Кузмановски съжали, че отборът му не е спечелил гостуването си на Левски от 1-ия кръг на Първа лига, но все пак отчете, че на "Герена" и точката е отличен резултат за отбора му.

УЖАСЕН ЛЕВСКИ СЕ ПРОВАЛИ С МОНТАНА

Сърбинът също така изрази намерението си да не допуска Монтана да трепери до последния мач за оставането си в елита, както беше миналия сезон.

„Като аутсайдери …може би сме били такива. Първи мач, на „Герена”, може би да. Но мисля, че нашите футболисти се справиха много добре. Създадохме по-добрите положения за гол, но не вкарахме. Честитя на момчетата, те се раздадоха. Направихме много неща, но за съжаление не успяхме”, каза той.

„Всеки първи мач е труден. Първи официален мач и то срещу Левски, доволен съм. Пожелавам на Левски нататък успех. На „Герена” са страхотни някои неща, доволни сме от точката, но трябваше да се справяме по-добре. С оглед играта на Левски, можеше и да спечелим.

Проучихме противника преди мача всичко, видяхме играта на Левски от мачовете в Европа и не бяхме изненадани.

Нов отбор сме, само пет футболисти от миналия сезон са тук. Трябва да сме спокойни, целта ни е да оцелеем спокойно в "А" група и да няма ситуации като миналата година, да се трепери до последно. Това зависи и от момчетата. Трябва да има по-бърза игра. Ще видим от мач на мач, целите се променят с всеки изминал двубой”, добави Кузмановски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички