Левски удари на камък с първата оферта за португалски бек


Левски удари на камък с първата оферта за португалски бек
Снимка: БГНЕС

1496 0

Левски не сполучи с първата си оферта за бранителя Жоао Талоча от Боависта. От ръководството на деветия в португалското първенство били категорични, че предложението за техния състезател трябва да бъде завишено. Причината е, че вече са получили по-добра оферта за правата на 28-годишния ляв бек.

От „Герена" трябва да побързат, защото Талоча е привлякъл интереса и на още един клуб от Балканите. Това е хитът на сезона в гръцкото първенство Паниониос. Тимът има амбиции да се пребори за място в евротурнирите и затова планира силна селекция, а в трансферния радар на гърците попада дори и нашият Валери Божинов.

От Левски не са провеждали разговори с Талоча все още, но са имали опознавателен такъв с агента му. Всичко по евентуалното преминаване на играча от Португалия на „Герена" ще продължи, ако двата клуба се разберат за трансферната сума. Договорът на Талоча изтича през лятото. В кариерата си до този момент той е играл за Фамаликао, Какадореш Тапиаш и Визела, пише "Тема спорт".

Припомняме, че в полезрението на Левски попада и друг играч от португалското първенство - Бруно Телеш от Рио Аве. 32-годишният бразилец също играе като ляв бек. Делио Роси настоява Левски да бъде подсилен с още трима освен взетите Аймен Белаид и Станислав Костов. Италианецът иска да бъдат привлечени ляв бек, халф и човек, който да играе в атака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички