Левски ще глоби Кабрал за червения картон


Левски ще глоби Кабрал за червения картон
Снимка: БГНЕС

1264 0

Атакуващият играч на Левски Жерсон Кабрал най-вероятно ще отнесе глоба от клуба. А причината е глупаво изкарания червен акртон в двубоя с Черно море, който "сините" загубиха с 1:0. 

Той остави отбора си с 10 души в 68-ата минута. Това стана, след като в рамките на 120 секунди си изпроси два жълти картона. Първо изпълни фаул преди съдийския сигнал на Николай Йорданов. Минута по-късно симулира в опит да си изпроси дузпа и беше изгонен.

Кабрал ще отнесе глоба според вътрешния правилник, като тя ще е между 1000 и 2000 лв, твърди "България днес". Най-вероятно нападателят ще трябва да си плати и санкцията, която ще му бъде наложена от БФС. По принцип тези суми се поемат от клуба. Само при решение на шефовете те се удържат на футболиста.

ЛЕВСКИ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ НА МЛАД ВРАТАР

Самият футболист се е извинил на съотборниците си за глупавата постъпка, след която ги остави с човек по-малко на терена. Той е направил това в съблекалнята веднага след мача. По-рано днес се появи информация, че той е един от тримата играчи, които все още не предподписват с тима. Кои са другите двама - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички