Габриел Обертан напуска Левски?


Габриел Обертан напуска Левски?
Снимка: Официален сайт на Левски

4746 0

Турски тим иска да има в състава си Габриел Обертан от Левски. В петък мениджърът Асен Букарев обяви, че „сините" са готови да продават и от Касъмпаша са реагирали веднага на неговите думи.

Турците са попитали за цената, която столичани са поставили на звездата си, пише „Меридиан Мач". Преди време от „Герена" обявиха, че ще се разделят с Обертан само при оферта от 5 млн. евро. Според запознати обаче това ще стане и при милион.

Именно толкова са поискали „сините" от Касъмпаша. Турците са поискали малко време, за да помислят дали ще платят парите или ще търсят друг вариант за селекция. Тимът от Истанбул в момента заема 11-о място в класирането с 19 точки, но амбициите на шефовете са по-големи.

Ако Левски се разбере с Касъмпаша, то Обертан отново ще играе заедно с българин - Страхил Попов. Десният бек рита на стадион „Реджеп Ердоган" от 2016 г. насам. Треньорът на „сините” Делио Роси няма да страда за Обертан, твърдят запознати. Французинът на няколко пъти му е повишавал тон на тренировките заради ролята на плеймейкър, която Роси му възлага.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички