"40 хиляди заплата?! Истината е...", Георги Миланов проговори за преговорите с Левски


"40 хиляди заплата?! Истината е...", Георги Миланов проговори за преговорите с Левски
Снимка: Lap.bg

24855 0

В последните седмици името на Георги Миланов отново нашумя около възможността да се завърне в Левски, след като договорът му с Ал-Дафра изтече след края на сезона. 

До сделка така и не се стигна, като слуховете от "Герена" сочат, че е имало сериозно разминаване между това, което Левски предлага, и финансовите изисквания на халфа.

Темата стана още по-сериозно дискутирана, след като един от източниците, споделящи информации и слухове, свързани с Левски - "Синя Приказка", сподели, че Георги Миланов е поискал 40 хиляди лева месечна заплата

Проговори ли Георги Миланов около актуалния слух в Левски? 

Разбира се, редица фенове на Левски се активизираха и потърсиха отговори за това истина ли е информацията, или не. В една от фен групите на Левски се появи "скрийншот" на разговор между фен и Миланов. 

"Виж, Жоро, какви простотии пишат тези тролове", гласи съобщение на фен на Левски, изпратено до Миланов, както и скрийншот на публикацията на "Синя приказка". 

Твърди се, че Миланов е отвърнал следното: "Да са живи и здрави! Истината е друга и всички ще я разберат скоро" (скрийншот от публикацията може да видите под статията). 

Засега остава мистерия причината Миланов и Левски да не успеят да се разберат за договор. Двете страни се разделиха в много добри отношения, когато халфът премина в ОАЕ. 

*Скрийншотът е с неизвестен източник: 

Георги Миланов отговори на "информацията", че е поискал 40 хиляди лева от Левски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички