"Уверен съм, че ще спечелим": В Черно море сигурни в успеха над ЦСКА и шанса за титлата


"Уверен съм, че ще спечелим": В Черно море сигурни в успеха над ЦСКА и шанса за титлата
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4861 0

Дербито на 22-рия кръг в Първа лига между ЦСКА и Черно море е близо. Седмица, след като "моряците" се изправиха в пряка битка за първото място с Лудогорец, сега това ще сторят и срещу "армейците".

Какво се случи?

В понеделник възпитаниците на Илиан Илиев загубиха с 1:3 като гости на разградчани. Въпреки това, на "Тича" си вярват, че са сигурни победители от срещата с 31-кратните шампиони.

Още: ЦСКА вече е канил Карлос Насар на мач, той пожела "червена" титла

Това сподели легендата на тима Тодор Марев. Пред "Мач Телеграф" той коментира поражението от "орлите" и изрази сериозен оптимизъм за домакинството над "червените".

В Черно море си вярват, че ще бият ЦСКА

Какво каза той?

"Лудогорец игра икономично. Всичко за тях вървеше по план и предвид отсъствието на няколко важни играчи от нашия състав, имахме проблеми с окомплектоването. Също така нямаше връзка между някои състезатели. Освен това, допуснахме изключително леки голове в кратък период и това реши срещата", започна бившият централен защитник и продължи.

Още: Двама се завръщат сред 11-те на ЦСКА, Нестор Ел Маестро обмисля и трета корекция за Черно море?

"Направи ми впечатление, това че имахме доста добри възможности пред вратата на Лудогорец. Опитвахме се да играем комбинативен футбол. При правилно отсъждане на ситуацията, около която трябваше да получим дузпа и малко късмет в положението, в което ударихме греда, щяхме да излезем положително от този мач", каза още той, обръщайки внимание на предстоящото дерби с ЦСКА.

"Сигурен съм, че срещата ще е коренно различна. Завръщат се важни играчи и тимът ще е подготвен. Очаквам да са добре стиковани и съм уверен, че ще спечелим срещата. Ще е много трудно, но вярвам, че имаме шанс за титлата. Конкуренцията е огромна, все пак става въпрос за ЦСКА, които са във форма и привлякоха още нови играчи, както и Лудогорец, които са с 12 титли поред", допълни още Тодор Марев.

Димитър Евтимов изравни ЦСКА и Лудогорец по ключов параграф

Насар се облече в тениска на ЦСКА след честитката за новите му успехи (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички