Уникален скок в цената на най-скъпия в ЦСКА - Белчев опитва да задържи високата стойност на двама легионери


Уникален скок в цената на най-скъпия в ЦСКА - Белчев опитва да задържи високата стойност на двама легионери
Снимка: Колаж: SportLive.bg

13544 0

ЦСКА се очаква да се раздели с голям брой футболисти след края на настоящия сезон. След него мнозина ще са с изтичащи договори, макар и да не е ясно кои са всичките имена заради конфиденциалната политика на клуба. За други пък надеждата е да бъдат продадени. 

Цените на "червените" скачат

Джонатан Линдсет не се очаква да попадне в нито един от гореспоменатите параграфи, но със силните си игри не спира да вдига трансферната си цена. От портала за сделки Transfermarkt оценяват норвежеца вече на два милиона и половина евро. 

Именно той даде началото на норвежката селекция на "Армията" с пристигането си през лятото на 2022 г. Настоящият сезон се очертава като един от най-силните му, след като до този момент в Първа лига се е отчел със 7 гола и 6 асистенции в рамките на 29 двубоя. 

Сега поставената цена на Линдсет е рекордна, а на второ място след него се нарежда сънародникът му Тобиас Хайнц с 2 милиона. Той също не е струвал повече през кариерата си. 

Линдсет е голмайстора на ЦСКА

При двама скъпоплатени има спад

През последните седмици в групата на ЦСКА се завърнаха Брадли де Нойер и Лазар Туфегдчич. Бранителят и нападателят са сред най-скъпите в състава, но и сред най-малко използваните през настоящия сезон. 

Сърбинът бе изкаран от групата с пристигането на Ел Маестро, а нидерландецът лекуваше тежка контузия близо година. Надеждата на ръководството е да продаде или да се раздели с играчите по взаимно съгласие през лятото. 

Тяхната цена остава над милион евро всеки, но намалява през последните месеци. Белчев каза, че ще използва играчите, които ще му бъдат полезни, но силна игра на някой от гореспоменатите двама може да му гарантира по светло бъдеще извън "Армията" и повече пари за ЦСКА. 

Следете всички трансфери през годината със SportLive.bg!

Още: Марсилия с европейски рекорд за Франция след победи над ЦСКА и седем други топ отбори

1900 билета за феновете на ЦСКА при полуфиналния реванш за Купата на България с Ботев Пловдив

Готов ли е за Ботев Пловдив? Новини от ЦСКА за Фернандо Каранга, колко тежка е контузията му?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички