Скандалният Бодуров: Честита титла на Лудогорец, дано Славия спечели Купата


Скандалният Бодуров: Честита титла на Лудогорец, дано Славия спечели Купата
Снимка: Facebook

2440 0

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров направи поредното си интересно изказване. Той сподели, че иска Славия да спечели Купата на България, след като "червените" загубиха 1/2-финала от Левски и честити титлата на Лудогорец.

"Разочарован съм. Мислех, че имаме сили да ги победим. Така започна срещата, но с всяка минута губехме увереност. После дойде и вторият гол и всичко приключи. Те имаха добър аванс от първия мач и се възползваха от него.

Трябваше да ги натиснем от началото. През първото полувреме не ни се получи играта. Започнахме както трябва, после не знам защо не се получи. Щом Левски продължава, значи са го заслужили. Липсваше ни физически сили и самоувереност. 

Не е моя работа да коментирам физическата ни подготовка, аз съм тук, за да тренирам и да играя. Няма да имаме настроение до края, защото не се борим за нищо. Цяла година се трудихме и за един месец всичко изгубихме. Благодарих на Каранга за това, че в такъв момент пренебрегна себе си и излезе да играе. Пожелах му бързо да се възстанови.

Честитя титлата на Лудогорец и се надявам на финала Славия да спечели Купата. Моето желание е да отида в Реал Мадрид, ама не става."

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички