"Обаждане от ЦСКА е равносилно на такова от Байерн Мюнхен - събираш си багажа и отиваш"


"Обаждане от ЦСКА е равносилно на такова от Байерн Мюнхен - събираш си багажа и отиваш"
Снимка: Cska.bg

2112 0

Един от треньорите в последните години, с които ЦСКА се отнесе най-неприятно, несъмнено остава Бруно Акрапович. Той напусна Локомотив Пловдив, където прекара доста успешни години и се радваше на огромна обич от феновете.

С "армейците" така и не получи особен шанс обаче, тъй като остана само за 16 мача. В тях записа 11 победи, 2 равенства и 3 загуби, като пораженията дойдоха от Йънг Бойс в групите на Лига Европа, от Лудогорец и от Берое.

Все пак неведнъж Акрапович се е изказвал ласкаво за ЦСКА, като го стори отново, поставяйки "червените" до световен колос като Байерн Мюнхен. По думите му обаждане за работа от "армейците" се равнява на такова от баварците.

Още: Като Стойчо Младенов в ЦСКА: Треньорът на Везенков използва култовия му метод за оплакване (ВИДЕО)

Бруно Акрапович сложи ЦСКА до Байерн Мюнхен

Бруно Акрапович като треньор на ЦСКА

"Обаждане от ЦСКА е равносилно на това да ти звъннат от Байерн (Мюнхен). Просто си събираш багажа и тръгваш" - заяви той при една от първите си медийни изяви, след като пое Железничар в родината си.

"За мен, както и за вас, назначаването ми беше изненада, защото всичко се случи за един ден. Получих предложението, след което дойдох в Сараево за разговори и приех. Горд съм, че ще работя в най-големия клуб в страната.

Самир Бекрич ми се обади и му казах, че бих искал да говорим лично, защото така обичам да преговарям. Веднъж направих грешка и се съгласих по телефона. Дойдох в Сараево, разговорът продължи около 45 минути и реших, че това е следващият ми клуб" - допълни още той.

Попада ли Бруно Акрапович сред най-добрите треньори в Първа лига за 21-ви век? Вижте класацията и как Мъри и Любо Пенев са издухани по "блиц успехи", но са лидери в "маратона".

Още: Ясни са часовете на първите контроли на Левски и ЦСКА, само едната ще се излъчва по телевизията

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички