Николай Митов: Дербито ЦСКА - "Левски" липсва


Николай Митов: Дербито ЦСКА - "Левски" липсва
Снимка: БГНЕС

1319 0

Наставникът на Септември София Николай Митов поздрави ЦСКА за победата над неговия тим с 3:0. Той изрази съжаление, че „червените“ са във „В“ група и заяви, че дербито с „Левски“ липсва на всички.

„Поздравявам ЦСКА за победата. През първото полувреме ЦСКА си оползотвори положенията. Мисля, че ние държахме инициативата. Имаше три положения за нас. През второто ЦСКА вече имаше превъзходство. Ние сме отбор на 6-7 седмици Градим един отбор между опитни и млади футболисти. Когато сме готови за професионалния футбол, ще го атакуваме. ЦСКА е име и марка, което калява младите футболисти.“, сподели Митов След срещата.

„Нормално е феновете да ме псуват, без тях всичко се губи. Жалко е, че ЦСКА е във В група. Дербито с „Левски“ липсва. ЦСКА с публиката и с марката и селекцията, не би трябвало да има проблеми. Борим се, всеки мач излизаме за победа.“, добави още треньорът.

Преди няколко години Николай Митов бе начело на вечния съперник на "червените" -"Левски". Това е и причината феновете на ЦСКА да не таят особено добри чувства към него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички