Наставникът на ЦСКА защити Каранга и обяви: Той е провокиран дори от съдиите


Наставникът на ЦСКА защити Каранга и обяви: Той е провокиран дори от съдиите
Снимка: БГНЕС

2025 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев сподели очакванията си за предстоящото дерби срещу Левски в двубой от 26-ия кръг на Първа лига. Той също така изрази мнение и за Фернадо Каранга, като се опита да го защити заради жестовете към феновете към Пирин по време на двубоя в Благоевград. 

"Каранга не го защитавам, но аз не мога да разбера каква е тази истерия с Каранга, нека някой обърне внимание, той е ритан още от първите минути, той е провокиран, дори от съдиите, стига с тази истерия, като вкара гол да не се радва ли?", коментира наставникът на "червените" в "Домът на футбола".

"Много от критиците твърдят, че има спад спрямо есента, с мачовете ще подобрим играта, духът, който показваме в мачовете е добър. В този мач емоциите са лошо нещо, трябва да сме здраво стъпили на земята, искам да сме дисциплинирани.

Три последователни победи, надявам се, че ще влезем с добро настроение, надявам се да победим и в дербито. В последните минути спечелихме мачовете, отборът показва характер, ще се борим до края на мачовете, трябва да бъдете сигурни, надявам се в дербито да покажем едно по-добро лице", коментира Белчев. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички