Марсилия иска Каранга за атака на Шампионска лига, но цената му ги обърка


Марсилия иска Каранга за атака на Шампионска лига, но цената му ги обърка
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3873 0

Италианското издание Calcio Mercato също потвърди интереса на френския гранд Олимпик Марсилия към нападателя на ЦСКА Фернандо Каранга. Препечатвайки новината, издания във Франция разкриха любопитни подробности около ситуацията с бразилеца.

Според foot-sur7.fr Олимпик се цели в попадане в Шампионска лига и добро представяне там. Това може да се случи посредством спечелването на Лига Европа, където марсилци са на финал. В клуба обаче са преценили, че възможностите на Костас Митроглу и Валер Жермен в нападение няма да са достатъчни за постигане на целите. Затова ще опитат да убедят Каранга да избере тяхната оферта.

Любопитното е, че конкурент на играча на ЦСКА ще бъде известният италиански нападател Марио Балотели. Измежду двамата ще избира Олимпик, след като Джовани Симеоне обяви, че се чувства добре във Фиорентина.

Във Франция коментират и цената на Каранга, която според всички издания досега, писали по темата, е около 2 милиона евро. "Как може атакуващ футболист, който е желан за атака на Шампионска лига, да струва по-малко от 2 милиона евро?!", пишат медии в страната.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички