Контузия лиши талант на ЦСКА от дебют при мъжете


Контузия лиши талант на ЦСКА от дебют при мъжете

1383 0

Един от най-обещаващите футболисти в школата на ЦСКА Петър Витанов се контузи в мача на дубъла със Славия (0:1), съобщава "Тема Спорт". Талантливият халф отново е получил болки в глезена си.

През пролетта той получи тежка травма и бе извън терените за 2 месеца, като претърпя операция. Сега контузията отново се е обадила, като за това е допринесло изкуственото игрище, на което се игра срещата с "белите".

На този етап не е ясно дали положението е сериозно, но Витанов със сигурност няма да е на разположение за домакинството на Хасково тази неделя. Мачът с новака в "А" група бе отлична възможност Петър да запише първи игрови минути за "армейците" от миналата година насам, но завръщането му при мъжете се отлага.

Витанов изигра едно полувреме, давайки асистенция, срещу Любимец (7:0) на 14 декември, но след това не взе участие в други официални мачове. 19-годишният халф бе титуляр в двата мача на дубъла досега - с Левски (1:1), когато вкара попадението за червените, и Славия (0:1). Витанов бе най-добрият за своя отбор и в двете срещи.

Преди десетина дни в интервю по телевизията Стой­чо Младенов обяви, че има намерение да налага юношата при мъжете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички