Хипотеза: Стамен Белчев е перфектен с ЦСКА до края - печели всички мачове, но бива уволнен


Хипотеза: Стамен Белчев е перфектен с ЦСКА до края - печели всички мачове, но бива уволнен
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

10135 0

Директорите в ЦСКА - Стоян Орманджиев и Филип Филипов, дадоха пресконференция, която продължи около един час. Въпреки многото въпроси и последвалите отговори все пак останаха доста неясноти. Такава остана и около поста старши треньор, въпреки че бе даден категоричен отговор.

На няколко пъти се спомена от Орманджиев и Филипов, че Стамен Белчев има поставени цели и че са зад него. Когато бяха попитани в прав текст каква е целта пред него, те все пак разкриха - "армейците" да се класират за квалификациите за Лига Европа за следващия сезон.

Несправедливата ситуация, в която Стамен Белчев е поставен

Още: Лудогорец сложи тире на ЦСКА: Пусна билети, но отново го направи неудобно за всички

Филип Филипов и Стоян Орманджиев решават бъдещето на Стамен Белчев

Стигна се и до леко противоречие, тъй като на няколко пъти самите те обясниха, че има дисбаланс в отбора и че Белчев се е притекъл в тежък момент - без да разполага с нужните играчи за схемата, на която залага.

Дори да пропуснем този толкова значителен факт - ЦСКА с настоящия си наставник може да бъде перфектен до края. Хипотетично е възможно, колкото и трудно да звучи, да спечели всичките си мачове и безапелационно да завърши на втората позиция.

Какво се случва обаче, ако в същото време Ботев Пловдив спечели финала за Купата на България срещу Лудогорец? Регламентът е ясен - за квалификациите на Лига Европа се класира носителят на купата. Ако това е същият тим, който е спечелил и Първа лига (Лудогорец), то тогава квотата отива за втория в шампионата.

Още: Шеф в ЦСКА се извини на Левски, НО: Минути след това изгаври "сините"... ПАК

Така дори ЦСКА да победи последователно Лудогорец, Крумовград, Черно море и Локомотив Пловдив може да не играе в Лига Европа, тъй като трябва да разчита на "орлите" да бият "канарчетата". А ако при подобен развой Белчев бъде уволнен, защото не е изпълнил целта си, то бъдете сигурни - недоволството сред феновете на "армейците" ще стигне връхна точка. А "новата ера" тепърва започва! А както Филипов и Орманджиев сами казаха - те взимат решенията и отговорност трябва да се търси от тях.

Автор: Кристиян Иванов

Шефовете в ЦСКА разкатаха 2-ма играчи: Единият с темпо "майка бута количка"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички