Ганчев пожелал бърз фалит за ЦСКА - ясно защо уволни Тодоров


Ганчев пожелал бърз фалит за ЦСКА - ясно защо уволни Тодоров
Снимка: БГНЕС, колаж Sportline.bg

1285 0

Писмо за бърз фалит на ЦСКА е внесено в съда, и то от името на клуба, съобщава "7 дни спорт".

Това е поредната идея на Гриша Ганчев и неговия екип. Документът е с входящ номер 4233/29 и е от 29 март тази година. С писмото е поискано обявяване в несъстоятелност на 31-кратните шампиони, прекратяване на дейността, осребряване на имуществото им и разпределение на сумите, както и заличаване на длъжника.

Новите шефове в ЦСКА изумиха със скандално поведение

Новите шефове в ЦСКА изумиха със скандално поведение

Писмото е пратено до съда от бившия изпълнителен директор на "армейците" Александър Тодоров. По-късно обаче той решава да поправи грешката си и преди две седмици изтегля на своя глава молбата. Именно с това си навлича гнева на Гриша Ганчев, заради което бива уволнен.

Подозренията сa, че от ръководството на ЦСКА искат бърз фалит, за да не започнат делата на кредиторите и съответно планът за оздравяване на клуба.

Все пак след второто писмо от Тодоров съдът е отхвърлил искането за ликвидация. Така е спасена и процедурата за оздравяване и връщане в професионалния футбол на ЦСКА, за което официално желание обяви Васил Божков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички