Ето коя телевизия ще излъчи ЦСКА - Удинезе


Ето коя телевизия ще излъчи ЦСКА - Удинезе

9200 0

Контролата на ЦСКА с Удинезе на "Българска армия", която е на 23 юли (събота) от 18:00 часа, и официалното представяне на отбора преди нейното начало ще бъдат излъчени директно по Диема Спорт 2.

Вчера преговорите между клуба и телевизията бяха окончателно завършени. Така платеният канал ще има студио преди проверката, което започва в 17:30 часа, а ще покаже и представянето на новия състав на "червените", с който те ще гонят 32-ра титла на България, пише "Тема Спорт".

Мачът ще е първи на изцяло обновения терен на "Армията", а входът за проверката е свободен. В този двубой ЦСКА ще покаже за първи път и новите си официални екипи.

Очаква се около 10 000 зрители да посетят двубоя в събота в късния следобед, което би го превърнало в най-посетения приятелски мач на български отбор през новия век.

Не е изключено в деня на мача с Удинезе на касите да бъдат пуснати в продажба билетите за мача със Славия от първия шампионатен кръг. Двубоят с "белите" е на 29 юли, петък, от 21:15 часа.

Срещу Удинезе ще е и петата поредна престижна проверка на ЦСКА след мачовете в Австрия с Легия (1:0), ФК Краснодар (2:5), Динамо Киев (0:3) и големия успех с 2:1 над Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички