ЦСКА пази първото място срещу Локо в Пловдив


ЦСКА пази първото място срещу Локо в Пловдив

1270 0

ЦСКА се изправя срещу Локомотив в Пловдив с единствената цел да запази първото си място във временното класиране на "А" група. Дербито на 7-ия кръг е от 20,00 часа на стадиона в квартал "Лаута". Само и единствено трите точки са целта пред футболистите на Стойчо Младенов. Досега "червените" имат само едно поражение - от шампиона Лудогорец. "Армейците" имат едно равенство и четири победи до момента.

Задачата пред отбора на Стойчо Младенов не изглежда кой знае колко трудна, предвид тежкото състояние, в което се намира съперникът. Неделчо Матушев записа само един успех като треньор на "смърфовете" в първенството досега - 2:1 като гост на Хасково. Наставникът на "черно-белите" няма да може да използва и нападателя Мартин Камбуров, заради клауза в договора му, след като се върна на "Лаута" от поредния си кратък престой в ЦСКА. В този случай почти сигурно Дани Кики ще води атаката на пловдивчани, а зад него ще започне Благой Наков.

ЦСКА ще разчита и на петимата голмайстори от мача с Марек. Стойчо Младенов остави извън групата на "червените" Неманя Милисавлевич. Сърбинът не впечатлява с изявите си този сезон и от равенството 2:2 срещу Славия не е записал нито минута на терена. Иван Стоянов и Венци Василев все още са контузени за "армейците". Стойчо Младенов обаче има достатъчно варианти за техни заместници. Тони Силва, Маркиньос и Карачанаков най-вероятно отново ще започнат като титуляри и ще играят зад единствения нападател Серджиу Буш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички