"Червени сърца" стартира нов конкурс за филм "ЦСКА в сърцето ми"


"Червени сърца" стартира нов конкурс за филм "ЦСКА в сърцето ми"

1017 0

"Червени сърца" стартира нов конкурс "ЦСКА в сърцето ми", съобщиха от Сдружението на официалната си страница. Идеята е конкурсът да стане традиционен, а за победители ще има и награди.

Ето и пълното съобщение на "Червени сърца":

Скъпи фенове,

след направен анализ на проведеният през 2014г. Конкурс със същото название, Общото събрание на Сдружение "Червени сърца" реши, че дава положителна оценка на резултатите и превръща същият в традиционен.

Днес УС чрез тази информация дава началото на втория Конкурс "ЦСКА в сърцето ми". Форматът на Конкурса се запазва. Филмчетата отново са в рамките на 3 минути. Те трябва отново да бъдат изпращани чрез сайта www.wetransfer.com на електронния адрес на Сдружението redhearts_@abv.bg.

Наградите за победителите остават същите: скулптури и парични суми в размер на 600, 400 и 200 лв., съответно за първо, второ и трето място.

Вярваме и се надяваме, че второто издание ще бъде още по-успешно от първото и че времето до крайния срок -1-ви декември, ще даде възможност на авторите за създаването на още по-хубави филмчета отразяващи фенската емоция. Ще бъдат положени усилия да бъде привлечено отново толкова авторитетно жури, както и на първия конкурс. Пожелаваме успех на всички участници и пазете емоцията!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички