Александър Тодоров: Елиминираха ме от ЦСКА, защото исках да оздравя клуба


Александър Тодоров: Елиминираха ме от ЦСКА, защото исках да оздравя клуба

1313 0

Александър Тодоров вече не е изпълнителен директор в ЦСКА, което даде повод на бившата дясна ръка на Александър Томов да разкрие част от процесите, които се случват при "червените".

Самият ръководител не е знаел, че ще бъде отстранен, а в същото време заяви, че е бил единственият човек на "Армията", който е искал клубът да бъде оздравен финансово, оставайки под шапката на настоящото дружество.

"Никой не ме е уведомявал за това, разбрах от Търговския регистър. Там е направена промяната, която ще влезе в сила след три работни дни. Станах жертва на принципите си, защото категорично искам ЦСКА да бъде оздравен.

Държа да оцелее автентичният ЦСКА, а не да бъде заменен от ново дружество. Или пък да стават трансформации и сливания с други клубове. Затова ме елиминират, а другата седмица ще елиминират и синдик Дора Милева. Почти съм сигурен, че и тя ще бъде отстранена.

"Двамата ще бъдем аут от ЦСКА, защото само ние с нея сме в правото си да внесем план за оздравяване на настоящото дружество. И за да се блокира този ход, ми се посочва вратата", заяви категорично Тодоров пред информационна агенция "Блиц".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички