Ветераните на ЦСКА: Сливане? Не, оздравяване, ще събираме пари


Ветераните на ЦСКА: Сливане? Не, оздравяване, ще събираме пари

2214 0

След разколебаването в позицията им, изразено от легендата Аспарух Никодимов, ветераните на ЦСКА се обединиха около решението, че не искат сливане с Литекс и предпочитанието им за бъдещето на клуба е оздравяване на сегашното дружество или ново начало от "А" областна група.

"Обсъдихме много голяма част от нещата. Всякакви теми разисквахме, но основно стана въпрос за решението на Гриша Ганчев да слее ФК ЦСКА с Литекс. Ние заставаме на позицията, на която винаги сме били - за оздравяването на клуба. Ще излезем дори с едно предложение, но първо трябва да изчакаме синдикът да се произнесе с определени становища за задълженията на клуба", заяви Адалберт Зафиров, цитиран от "Дарик".

Според него, а и според останалите ветерани на "червените", сливането с Литекс ще навреди. То ще отмие историята на клуба.

"Заставаме зад декларацията си, която вече изпратихме до медиите. Очаквайте и нова декларация, както и вече споменатото предложение към феновете и ветераните. Започваме да събираме пари. Не пречи на запалянковците всеки месец да дават по 50 лв. от джоба си", допълни треньорът.

Освен Зафиров, на срещата на стадион "Българска армия" са били още Димитър Пенев, Петър Жеков, Аспарух Никодимов, Мартин Зафиров, Радослав Здравков, Стоян Йорданов, Христо Марашлиев, Светослав Петров и други.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички