Кралев: Зависи от привържениците на кого ще дадем базите


Кралев: Зависи от привържениците на кого ще дадем базите
Снимка: БГНЕС

1060 0

„Държавата има отношение само към базите на ЦСКА. Те са си на ЦСКА, ще продължат да бъдат на ЦСКА, дадени са за 25 години. Ако има смяна на юридическото лице, ние ще се съобразим с желанието на феновете и с решението на футболния съюз. Базата ще бъде дадена на този клуб, който е припознат и който носи традициите на ЦСКА", заяви спортният министър Красен Кралев.

Това означава, че ако новото дружество ФК ЦСКА вземе клуба, то ще има дискусия за ползването на стадиона, пише "Меридиан мач". Запитан какво мисли по отношение бъдещето на ЦСКА, министърът отговори: „Моето лично мнение е, че този легендарен клуб трябва да бъде възроден. По какъв начин и под каква форма - това не е наш ангажимент да го решим. Има различни форми. Това е решение на собствениците на клуба, на феновете. Виждате - Локо (Сф) го дава примера - работа с децата, работа с школите, инвестиции в базата. Това е пътят".

Кралев заяви още, че винаги когато бъде потърсен за съвет или за някаква помощ за решаването на проблем свързан с ЦСКА, е готов да съдейства. Министерството и ръководството на ЦСКА са в постоянен контакт. Той разясни че срещата му с ветераните на ЦСКА е била по молба на Димитър Пенев. На нея той е гарантирал на „червените" легенди, че вратите на министерството са широко отворени за тях, а самият Кралев е готов да обсъди всяка идея на ветераните свързана със спасението на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички