Решение на Капело коствало поражението с 8 гола от ЦСКА


Решение на Капело коствало поражението с 8 гола от ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2371 0

ЦСКА изуми света, след като удари с 8:0 водения от Фабио Капело китайски тим Дзянсу Сунинг. Кирил Десподов обаче обясни, че категоричният резултат се е получи като следствие от решение на италианския специалист.

"Сами си направихме мача лесен. През първото полувреме отбелязахме три гола. Второто вече им изгониха човек, те не поискаха да пуснат нов, продължиха с 10 човека и мачът стана по-лесен за нас. От моя страна имаше изненада. Не знам дали Фабио Капело някога е губил с такъв резултат. Радостно е за нас, че имаше настроение в играта”, каза Десподов след срещата пред клубната телевизия на "червените".

Головата машина на ЦСКА похвали и новото попълнение Роланд Алберг, който остави страхотни впечатления с играта си срещу китайската селекция.

“Като цяло Роланд е много добър футболист, има я тази техника да ти я “набута” между защитниците. Пък и може да реализира. Мисля, че ще се сработим с него. Иначе аз се чувствам се добре. Не мога да кажа, че съм в топ форма. Надявам се до началото на сезона да вляза в топ форма и да направя силен сезон", завърши Десподов пред официалния сайт на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички