От ЦСКА започнаха ремонтни дейности на "Българска армия"


От ЦСКА започнаха ремонтни дейности на "Българска армия"
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2270 0

ЦСКА прави дребни ремонтни дейности по "Армията". Клубът е решил да подмени турникетите, през които се влиза на стадиона. За целта работници вчера премахваха старата система за вход, а в следващите дни ще изградят нова.

Турникетите на "Армията" бяха въведени преди 5 години, но сега е преценено, че се нуждаят от подмяна. Собствениците на ЦСКА са планирали цялостна реконструкция на стадиона. От преобразяване се нуждаят не само трибуните, но и вътрешността на съоръжението. Лявото административно крило се намира в тежко състояние, като влагата във вътрешността на стадиона е доста сериозна. Отделно и прожекторите на "Армията" се нуждаят от подмяна, като в мачовете на тима прави впечатление, че те светят слабо.

ЦСКА обаче няма да стартира планираните мащабни ремонти по съоръжението, преди да бъде приет новият закон за спорта. Той ще позволи на клуба да удължи договора си за "Армията" и Панчарево от 10 на 30 години. Най-вероятно дейностите по стадиона в Борисовата градина ще стартират след края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички