Дори в чужбина знаят, че Литекс вече е ЦСКА


Дори в чужбина знаят, че Литекс вече е ЦСКА

1906 0

Нападателят на Марибор Миливое Новакович, който беше с голяма заслуга за отстраняването на Левски от Лига Европа, призна, че още следи случващото се в българския футбол и че Литекс вече е ЦСКА.

"Още следя българското първенство. Имам доста контакти тук. За българския футбол е добре да има повече отбори в Европа и ви желая успех. Знам, че Литекс се обедини с ЦСКА. Когато аз играех имаше много добри играчи. Сега отборът стана ЦСКА и мисля, че Гриша Ганчев ще направи добър клуб", каза още словенецът.

Иначе той коментира, че Марибор е отстранил "Левски" напълно заслужено и похвали феновете на "сините", които подкрепяха отбора през цялото време.

Петрович избухна на въпрос за бъдещето си

"Това бе труден мач и за двата отбора. Левски игра компактно, дефанзивно. Съперникът имаше своите положения, но мисля, че заслужено продължаваме. Публиката бе феноменална и желая успех на Левски занапред. Имахме късмет.

Ние сме доста млад отбор и поздравявам всички за представянето им. Трудно е да кажа дали по-добрият отбор продължава. Мисля, че двата тима бяха доста равностойни. Важното е, че вкарахме един гол и отиваме напред", заяви Новакович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички