"Имаме програма": Треньорът на ЦСКА 1948 коментира успеха над Ботев Пловдив и какво предстои


"Имаме програма": Треньорът на ЦСКА 1948 коментира успеха над Ботев Пловдив и какво предстои
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

657 0

Предпоследният мач от 13-тия кръг в Първа лига съпостави Ботев Пловдив и ЦСКА 1948. Двата тима излязоха лице в лице в Бистрица, а победата отиде на сметката на домакините.

Възпитаниците на Николай Панайотов взеха успеха над "канарчетата" с минималното 1:0. Самият той споделя, че е доволен от видяното от своите играчи.

Наставникът обърна внимание на сериозния брой пропуснати положения, предстоящото в програмата, както и на цялостта на състава си.

Впечатленията от мача

"Да, като цяло съм доволен от старанието на отбора. Радващо е, че първото полувреме създадохме немалко на брой ситуации, чисти ситуации. На полувремето казах на момчетата, че второто ще успеем да отбележим“, започна Панайотов и продължи, коментирайки създадените ситуации пред противниковата врата.

"Ние ги завършваме, важното е да вкараш гол. Този мач не успяха да ни влязат повечето положения. Надяваме се в следващия да създадем отново много ситуации и да реализираме повече от тях.

Доволен съм от всички момчета, всички се постараха, вложиха се и изпълниха нашите изисквания, като се постараха да стигнат до победата", добави той, като говори и за предстоящата пауза за националните отбори.

Какво предстои?

"Ние имаме направена програма. Голяма част от отбора заминава с националните си отбори. Ще имаме една проверка. Надявам се всички момчета да са здрави, не само тези, които отиват с националните си отбори, но и тези които остават с нас, за да са готови за следващия мач“, завърши Николай Панайотов.

А какви впечатления сподели наставникът на Ботев Пловдив Душан Керкез?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички