"Ботев" поряза с глоби двама за несериозно отношение


"Ботев" поряза с глоби двама за несериозно отношение

970 0

Ръководството на Ботев Пловдив демонстрира, че няма да се церемони с нито един играч и ще санкционира сурово изцепките им по време на мачовете.

Шефовете са глобили халфа Божидар Васев заради глупаво изкарания червен картон в двубоя с Пирин Благоевград, спечелен с 1:0, информира "Тема Спорт".

Полузащитникът се появи на смяна срещу орлетата при контузията на Старокин в 31-ата минута, но престоя само 5 минути на терена, след като първо репликира съдията, а след това влезе грубо в краката на противников футболист. За капак на всичко Васев влезе и в кратък спор с фенове на "канарчетата" на прибиране към съблекалнята. Въпреки че жълто-черните играха час с човек по-малко, те все пак стигнаха до трите точки.

В същото време яловият до този момент нападател Жоел Чибамба, който беше привлечен при "канарчетата" с големи очаквания, ще отнесе финансова санкция за несериозното си отношение в двубоя с Пирин. Таранът бе заменен в средата на второто полувреме под бурните освирквания на феновете, след като скъса нервите на всички с отиграванията си. До този момент Чибамба има 5 мача за "жълто-черните" без отбелязан гол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички