Ботев Пловдив си осигурява Станислав Генчев с финансово предложение от "друго измерение"


Ботев Пловдив си осигурява Станислав Генчев с финансово предложение от "друго измерение"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3721 0

Ботев Пловдив продължава да е без старши треньор, след като наскоро приключи периода в клуба за Желко Копич. По този начин "канарчетата" започнаха търсенето на нов специалист, а за такъв бяха спрегнати имената на редица български треньори.

Според БЛИЦ обаче, новият водач на Ботев Пловдив може да е 41-годишният Станислав Генчев. Специалистът натрупа опит през последните години в Първа лига, а през настоящия сезон е част от елитния Локомотив София. Към "железничарите" има контракт до края на кампанията.

"Канарчетата" са предложили изключително висока заплата за стандартите на българския футбол на родния специалист, който изведе клуба си до осма позиция преди паузата за Мондиал 2022.

"Железничарите" обаче се отчетоха със страхотни резултати, сред които победи над Лудогорец и Левски, както и две ремите с ЦСКА за първенство.

Генчев е получил предложение за повече от три години от Ботев Пловдив, а междувременно е подходил уважително и е предупредил шефовете на Локомотив за полученото предложение.

Вижте плановете на Ботев Пловдив за зимната подготовка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички