Бивш наставник на Левски поема Ботев (Пловдив)


Бивш наставник на Левски поема Ботев (Пловдив)
Снимка: БГНЕС

1131 0

Ръководството на Ботев (Пловдив) реши окончателно да назначи Николай Митов за старши треньор на клуба, съобщава „Меридиан мач“. Бившият наставник на Левски ще стъпи в длъжност от понеделник, след като за назначението му съобщихме още миналата сряда.

Той можеше да води отбора още в днешния мач с Нефтохимик, но идването му в Ботев беше забавено заради брожения от страна на феновете. Първоначално привържениците на Ботев обмисляха да не допуснат новия треньор. Те дори заплашиха, че ако Ники Митов дойде, ще го съблекат на базата в Коматево, както преди години „сините" ултраси направиха с Ивайло Петев.

Според вестника ръководителите на Ботев са успели да свалят напрежението в агитката, след като са разговаряли с част от най-влиятелните фенове. Помощници на Ники Митов в Ботев ще бъдат бившият национал Мариян Христов и испанецът Алекс Гарсия Канедо. Последният ще се грижи за физическата подготовка на „жълто-черните". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички