Бандаловски: Ботев Пловдив е пред фалит, има 20 хиляди лева в касата


Бандаловски: Ботев Пловдив е пред фалит, има 20 хиляди лева в касата
Снимка: Botevplovdiv.bg

2360 0

Доскорошният играч на Ботев Пловдив Иван Бандаловски сподели, че не знае каква е точната причина за раздяла с клуба и тя не му е била съобщена. Бандата заяви, че клубът е на автопилот и е пред фалит, а ръководството не поема отговорност.

"Предполагам, че (Ферарио Спасов) е дал някакви указания на ръководството, за да има изкупителна жертва, това сме ние. Той каза, че подава оставката пред цяла България, а сега остава в клуба, дори не е депозирал оставката. Това показва какъв човек е. Лилчо Арсов също, който е човекът до него, се изявява като лидер", заяви той пред "Дарик".

"Влакът няма машинист, на автопилот е, не знам докога ще съществува Ботев Пловдив. Да, точно така, клубът е пред фалит, има 20 хиляди лева в касата. Говорих си с хората, които отговарят за финансите. Дължат три заплати. По новите правила, ако една заплата ти дължат, имаш право да си тръгнеш, но никой не го прави, защото в момента трудно може да си намериш отбор, а и за много момчета Ботев Пд е една сцена".

Има разделение между феновете на Ботев. Тези, които искат да управляват, нямат един лев в джоба, няма никакви доходи. Това са една малка група от фенове, които искат да станат известни с името Ботев. По-голямата част от феновете беше зад Самуилов, но и мен ако само ме псуват, бих си тръгнал", допълни той, като разкри, че ще продължи кариерата си в столичен тим, където е много по-спокойно.

А какви са задълженията на пловдивчани след напускането на Георги Самуилов - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички