Временният треньор на Пирин (Благоевград) Калоян Генов лаконичен след загубата от Левски


Временният треньор на Пирин (Благоевград) Калоян Генов лаконичен след загубата от Левски
Снимка: Velizar Eremiev - ChoCho / LAP.bg

2946 0

Временният наставник на Пирин (Благоевград) - Калоян Генов, изказа своето виждане за загубата на тима от Левски с 1:2 в приятелския мач помежду им, който бе игран в Самоков.

"Цялостното ни представяне беше добро без първоначалните минути, защото не започнахме максимално концентрирани. Успяхме да намерим добър игрови ритъм в течение на срещата. Подходихме със самочувствие в определени моменти. Успяхме до голяма степен да изпълним задачите, които си бяхме поставили преди този мач.

Искаме да изчистваме грешките, да надграждаме тактически и игрово. Анализираме всеки от контролните ни мачове в опит да изчистим грешките и да бъдем максимално подготвени за началото на сезона.

Ние даваме шанс на доста млади футболисти. Първият ни отбор в момента е съставен от доста млади момчета, които покрай опитните се опитват да се учат и да взимат добър пример, но им трябва игрова практика.

Готвим се по програма. Надявам се ръководството в кратък срок да разреши въпроса относно старши-треньора, за да може да протече пълноценно подготовката на отбора", каза Генов.

Вижте още: Това е основният кандидат за нов постоянен треньор на Пирин

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички