В Дунав (Русе) също има заразени с коронавирус


В Дунав (Русе) също има заразени с коронавирус
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

1770 0

Дунав (Русе) е поредният отбор в Първа лига, в който са установени заразени с коронавирус играчи. Положителен тест за вируса са дали двама играчи, чиито имена не се споменават. От Дунав уточняват, че заразяването е станало след двете гостувания на "драконите" - в Пловдив и във Враца на местните Ботев.

Ето какво обявиха от Дунав на страницата си във Фейсбук: На 2 юли всички футболисти, треньори, медицински лица и служители на ПФК "Дунав" Русе преминаха задължителните PCR тестове според наредбата на Министъра на младежта и спорта от 29.06.2020 година. Всички резултати от направените изследвания бяха отрицателни.

След двете гостувания на "Драконите" - в Пловдив и Враца, двама футболисти на русенския отбор са се оплакали, че не се чувстват добре. След направените им днес нови PCR тестове, двамата са дали положителна проба за Covid-19. Те са изолирани от своите съотборници.

Утре отново всички служители на Дунав ще преминат през PCR тестове, като резултатите ще са готови до края на деня. А ето колко са заразените футболисти в Локомотив (Пд) и феновете, дали положителен тест. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички