Тунчев: Тотална доминация през първата част, но не можем да вкараме


Тунчев: Тотална доминация през първата част, но не можем да вкараме
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

776 0

Старши треньорът на Арда - Александър Тунчев, говори след домакинското поражение от ЦСКА с 1:3 в среща от 16-тия кръг на Първа лига. Специалистът подчерта доброто представяне на възпитаниците си и дори ги определи като по-добре представили се, особено през първата част, но отчете и допуснатите попадения от статични положения.

Това бе едва второто поражение на Арда като домакин от началото на сезона

"Допуснахме три гола. ЦСКА не ни надигра. През първата част тотално доминирахме, но не си реализирахме положенията и допуснахме гол от статично положение", бяха първите думи на специалиста след последния съдийски сигнал.

"Движехме бързо топката между фланговете, на няколко пъти излъгахме отбраната на противника, но не реализирахме. И в София ни вкараха два гола от статични положения. При третото попадение вече се бяхме отворили", припомни Тунчев за първата среща между двата тима и направи връзка с днешната. 

Специалистът разкри и дали от щаба са мислили да се върнат към тактиката 3-5-2, с която се състезава и ЦСКА от скоро:

"Дори и за момент не сме мислили да играем в 3-5-2. В домакинствата вече бяхме доказали, че играем добре в настоящата ни тактика". 

"С изключение на 2-3 мача дори, когато губихме бяхме равен с равен или дори по-добри от противника. Имаме много млади играчи, но още опитът не ни стига", завърши Тунчев. 

Ето как се разви двубоят между Арда и ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички