Светослав Петров каза дали е доволен след хикса във Враца и разкри приоритетите на Септември София


Светослав Петров каза дали е доволен след хикса във Враца и разкри приоритетите на Септември София
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1136 0

Треньорът на Септември София Светослав Петров говори след нулевото реми в мъглата на стадиона под връх „Околчица“. Тимът му си тръгна с точка при визитата на Ботев Враца.

Доволен съм от резултата. Доволен съм, че до края се бихме и се опитахме да запазим точката. Има доста неща, които не ми харесаха в контрола на топката. Липсваше ни самочувствие и спокойствие. Всичко това е процес. Трябва да работим повече. В ситуациите, в които имахме топката, не ми харесаха нещата, особено използването на бързите хора напред, за да вкараме гол“, коментира Петров.

Не мисля, че бях креативен футболист, но доста неща трябва да работим. Много от нещата не ми харесват. Налагаше се един мач да играем с трима защитници, един с четирима. Нямахме време да работим индивидуално. Хубавото е, че имаме само една загуба от Лудогорец и успяхме да спечелим точки. За мен можеше да спечелим повече точки. Имаме да изиграем още един мач, да се надяваме два мача за Купата и се надявам през подготовката да свършим работата, която имаме, и отборът да изглежда по по-различен начин“, продължи младият специалист.

„Предстои ни един тежък мач в Крумовград, на негостоприемен терен, но имаме своите шансове. След това ще мислим евентуално за мача с ЦСКА. Дай Боже да няма контузени, всички да се възстановят и да покажем една добра игра“, обяви той за предстоящите мачове за турнира за Купата на България. 

Не искам да мисля за мача с ЦСКА, ами за следващия мач. През един мач да мислим е непрофесионално от моя гледна точка, най-малкото“, продължи той.

Пожелавам на всеки един от младите футболисти да има късмета и възможността да играе в по-голям отбор. Това е идеята на клуба – да развиваме млади футболисти и да им даваме път напред. Нашият президент не спира никой, ако играчът го устройва и има желание. Доказали сме, че това е приоритет“, обяви той относно политиката на клуба.

Той завърши с това, че предстои да се направи анализ на представянето на всеки футболист, за да се види къде има необходимост от подобряване.

А ето какво обяви Дани Моралес след мача.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички