Стойчо Младенов оправда загубата от ФКСБ: Грешки на растежа


Стойчо Младенов оправда загубата от ФКСБ: Грешки на растежа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2253 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 - Стойчо Младенов, сподели впечатленията си от видяното от отбора срещу румънския ФКСБ на стадион "Васил Левски" в сряда вечер.

Тимът от Бистрица допусна минимално поражение с 0:1 в първия в историята си двубой в европейските клубни турнири. Легендарният бивш голмайстор обаче вярва, че възпитаниците на Атанас Рибарски имат всички предпоставки да обърнат нещата в своя полза.

"Може би трябваше да рискуваме малко повече. Грешки на растежа. Разбира се, че имаме шансове, защо да нямаме? Както те ни победиха тук, така и ние можем да ги победим там. Това е футбол", категоричен бе Младенов пред медиите след мача и продължи, отговаряйки на въпрос каква промяна е нужна.

"Това е работа на треньора вече, аз не мога да се меся там. Треньорът ще анализира положителното и отрицателното в днешния мач, за да коригира където е нужно", добави той.

Не се размина и без критики

"Дотам сме я докарали, че се молим да има един българин повече в отборите, но за съжаление все по-малко и все по-малко са българите“, завърши Стойчо Младенов.

Какво каза треньорът на домакините Атанас Рибарски след поражението?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички