Стойчо Младенов: Нашият клуб тръгна от аматьорите и вижте къде стигна


Стойчо Младенов: Нашият клуб тръгна от аматьорите и вижте къде стигна
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

637 0

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов говори непосредствено преди мача между българския тим и ФКСБ от Лигата на конференциите. Както е известно, това е първи двубой за софийския отбор в европейските клубни турнири в историята му.

Младенов опита да прехвърли напрежението в противниковия лагер, като освен това подчерта, че и двете срещи ще бъдат много трудни. Според него първият резултат е определящ за втория.

"Те са наясно, че това е изключително важен мач за нас. Борихме се цяла година и заслужено се класирахме за Лигата на конференциите. С опит или без опит, те трябва да се справят с психическото напрежение и да изиграят мача на топ ниво. Първият мач до голяма степен определя резултата и във втория мач.

Ние знаем, че и двата мача ще бъдат трудни. Надяваме се стратегията на треньора да е правилна и да извлечем добър резултат, защото пак казвам, че първият резултат е много важен" - започна той.

Младенов бе запитан и за липсата на Ивайло Чочев. Опитният специалист заяви, че полузащитникът е много важен футболист за отбора, но и допълни, че има кой да го замести. За финал пък спомена голямото развитие на клуба.

"Нашият клуб тръгна от аматьорските дивизии и вижте къде стигнахме. Целите са ни високи и се надяваме да продължаваме да изкачваме стълбичката. Всеки, който работи в ЦСКА 1948, е максималист и продължаваме да търсим все по-добро" - завърши Младенов. Следете всичко за мача от Лигата на конференциите ЦСКА 1948 - ФКСБ НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички