Станков обеща "добро лице" срещу Марек


Станков обеща "добро лице" срещу Марек
Снимка: БГНЕС

940 0

Треньорът на Черно море Александър Станков обеща отборът му да покаже добро лице в мача с Марек от 4-ия кръг на "А" група.

"Много добре знаем, че ни предстои сериозен двубой. Победата е важна за нас, за да добием и по-голямо самочувствие и за една добра атмосфера в отбора пред собствена публика. Добрите впечатления след първите 2 мача се поразвалиха след загубата в Пловдив. Ако покажем това, което можем, трябва да се поздравим с успех. Нужни са ни точки и добра игра. Готвим се старателно за този мач. Ще покажем едно добро лице", заяви Станков на пресконфернция преди двубоя.

Той разкри, че "моряците" нямат кадрови проблеми за домакинския мач и призна, че може да направи някои промени в състава:

"Във всеки мач трябва да се подхожда с респект. Гледах мача на Марек с Лудогорец и предстоящият ни съперник стоя доста добре в този двубой. Очаквам Марек да играят по-затворено. Имаме виждане и стратегия за двубоя в събота. Още от началото на срещата ще играем атакуващ футбол, който да ни донесе победата", обяви специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички