Ще бъде шеф: Легендарен футболист пред завръщане в родния футбол


Ще бъде шеф: Легендарен футболист пред завръщане в родния футбол
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2889 0

Бивш футболист, оставил сериозна следа в родния футбол през XXI век, е пред завръщане на футболната сцена у нас. Става въпрос за превърналия се в легенда на ЦСКА Велизар Димитров.

Той е сред вариантите за нов изпълнителен директор на Миньор Перник, твърдят колегите от „Блиц“. За последно Димитров работеше именно на същия пост в родния си клуб.

ЩЕ СТАНЕ ЛИ ФАКТ ГОЛЯМОТО ЗАВРЪЩАНЕ

Изданието допълва, че предстои среща между него и кмета на града Станислав Владимиров. На нея са очаква да се бистри евентуалното му завръщане в клуба.

Информациите са, че Димитров има конкуренция за поста. Други две имена също са спрягани за изпълнителен директор на пернишките "чукове".

Миньор върви отлично в Югозападната Трета лига и въпреки че сезонът още не е преполовен, шансовете му да се завърне в професионалния футбол не са никак малки.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Тодор Тимонов: Целта на Спартак Пловдив е да построим стадион и отборът да е в професионалния футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички