Официално: Дунав (Русе) вече е с нов собственик, ето кой


Официално: Дунав (Русе) вече е с нов собственик, ето кой
Снимка: Beroe.bg

8970 0

Вече официално клуб от Първа лига има нов собственик и по документи. Става въпрос за завършилия на предпоследното 13-о място в редовния сезон от елита - Дунав (Русе). Акциите вече са придобити и не принадлежат на д-р Симеон Симеонов, разкриха от клуба пред "Меридиан мач".

Българско-швейцарска компания е придобила акциите, като вече е подписан договорът. Очаква се в следващите дни русенци официално да представят новите спонсори на клуба. Постигнато е споразумение футболистите да получат по половин заплата за месеците, в които не се игра - март и април.

Треньорът Людмил Киров по всяка вероятност ще остане начело на тима: "Седмицата започва с нови надежди. Ние се надяваме с малко повече спокойствие да си свършим работата и да изпълним целта, която сме си поставили. Мисля, че не ние, а нашите съперници трябва да се притесняват повече за мястото си в елита през новия сезон. Независимо дали ще играем бараж с отбор от Втора лига, аз вярвам, че Дунав и догодина ще е в компанията на най-добрите" - признава той. Вижте програмата за плейофната фаза на следващите два кръга в Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички