Локомотив София победи слаб Берое за край на негативна серия в Първа лига (ВИДЕО)


Локомотив София победи слаб Берое за край на негативна серия в Първа лига (ВИДЕО)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

503 0

Локомотив София победи с 1:0 Берое в последния мач от 28-ия кръг на Първа лига. Единственото попадение в срещата отбеляза Карлос Франса в 39'. На вратата за домакините се завърна Александър Любенов, който получи тежка контузия срещу Лудогорец в средата на месец март.

По този начин "железничарите" прекъснаха негативната серия, в която се намираха от четири поредни загуби. Старозагорци претърпяха втора поредна загуба в шампионата. Освен това Локомотив прекъсна и серия от 13 поредни мача без успех у дома. Локомотив е на 13-то място с 28 точки, а Берое е 10-ти с 32 пункта.

Първата опасност бе за гостите, когато Енцо Еспиноса получи пас по левия фланг, проби и стрля, но нацели десния страничен стълб на вратата на Александър Любенов. Страничният съдия маркира и засада на Еспиноса, но повторенията не убедиха, че има такава.

Темпото на двубоя бе спокойно, с много малко положения, а в 39' домакините успяха да поведат след грешка в Берое . Сегундо Пачаме сбърка и подари топката на Кевин Маи. Той даде извеждащ пас към Франса, който излезе сам срещу Артур Мота и вкара за 1:0.

И второто полувреме не изобилстваше от положения, като в 57' Берое бе близо до това да изравни. Тогава Красимир Станоев от голлинията успя да изчисти в корнер. Старозагорският тим бе малко по-активният до края на двубоя, но така и не съумя да изравни, като първото полувреме бе изключително слабо за гостите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички