Финансови рестрикции за ръководството на ЦСКА 1948


Финансови рестрикции за ръководството на ЦСКА 1948
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2915 0

Значителни финансови рестрикции се задават в ЦСКА 1948, твърди "Мач Телеграф". Очаква се да бъдат намалени възнагражденията на оперативното ръководство на клуба, оглавявано от Стойчо Младенов.

Под "ударите" попадат и мениджърите не само на първия отбор, но и на другите два тима под егидата на "червените" – във Втора и Трета лига. Ще бъдат орязани и възнагражденията на външни съветници, които иначе не са на заплата в клуба. Възнагражденията и премиите на футболисти и треньори се запазват.

В същото време столичният тим се похвали, че цяла дузина футболисти от тима са извикани в различни национални селекции за мачовете през тази и следващата седмица по време на международната пауза.

Даниел Наумов, Симеон Петров, Ивайло Чочев и Георги Русев ще защитават цветовете на представителния тим на България. Симеон Василев, Емил Ценов, Мартин Атанасов и Никола Илиев са част от младежкия отбор.

Двама футболисти на ЦСКА ще защитават цветовете на други страни. Стив Фуртадо и Парвиз Умарбаев са призвани да помагат съответно на Кабо Верде и Таджикистан. От младоците пък Мартин Димитров е част от "лъвчетата" на България до 17 години, а Димитър Буколски – от формацията до 15 години.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Николай Костов взе важно решение за вратарския пост в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички