Бивш защитник на ЦСКА за Георги Иванов: Ако някой си мисли, че той ще бъде кукла на конци, то сериозно се е объркал


Бивш защитник на ЦСКА за Георги Иванов: Ако някой си мисли, че той ще бъде кукла на конци, то сериозно се е объркал
Снимка: Vasilen Dragomanski / LAP.bg

17429 0

Бившият футболист на ЦСКА и Левски - Мартин Горанов, смята, че новият президент на БФС Георги Иванов ще успее в начинанието си. Според него Гонзо е мъжкар и няма да допусне да бъде воден от някого за носа. Освен това коментира и "червените", където тренира един от синовете му.

"Нищо не мога да кажа. Носталгично ми е за "Армията". Ходя от време на време на по-големите мачове, но… Аз тези играчи не ги познавам. Не мога да ги запомня. Мога да кажа, че рядко ми харесват. Много рядко. Идват и си тръгват някакви чужденци, които може да са добри футболисти, но са ми безлични. Не оставят следа. Проблемът е, че децата вече не могат да си изградят кумири. Няма ги вече българските таланти и затова ме боли", заяви бившият защитник на ЦСКА пред "Тема спорт".

Той все още посещава мачове на ЦСКА

Гонзо и ролята му в БФС

Още: Феновете на Стяуа Букурещ с викове срещу БФС и в подкрепа на ЦСКА като гости на Лудогорец (ВИДЕО)

"С Гонзо играхме в Левски. Познавам го отлично и сме в много добри отношения. Той беше много добър футболист. Аз му се обадих да го поздравя. Убеден съм, че ако някой си мисли, че той ще бъде кукла на конци и ще го води за носа, сериозно се е объркал и е сбъркал човека. Гонзо е мъжкар и ако реши да си отстоява мнението, няма кой да му повлияе. Хареса ми това, което чух от него, а именно, че иска да вижда умни и интелигентни футболисти, които да знаят как да се хранят, как да се държат в обществото… А за да ги произвеждаме трябват бази, квалифицирани треньори", допълни той.

"Трагедията сега е огромна. Дори в ЦСКА положението е покъртително. Те мъчат децата. И проблемът не е, че тренират на изкуствен терен, проблемът е, че този изкуствен терен е пародия. Единственото що–годе сносно изкуствено игрище е на базата на националните отбори, но и то започна да се амортизира. И после искаме да имаме национален отбор. Как без бази и с постоянен внос на чужденци? И всички се правят, че не го виждат това. Защо? Защото гледат да върви бизнесът – ден да мине, друг да дойде. Но тук е ролята на БФС и се надявам да си влязат в нея, за да започнат да обслужват интересите на България. Европейския съюз и подобни неща са само оправдание. Инструменти има. Примерът с Унгария е показателен. БФС може да налага ограничения, може да изисква". А Гонзо отговори вкупом дали назначава Павел Колев и Михаил Александров за директори в БФС.

Още: Валери Божинов каза кой и как трябва да управлява БФС - поздрави Борислав Михайлов

Георги Иванов - Гонзо "запретна ръкави" - 20 човека вече си търсят нова работа?

Селекцията на Гонзо продължава: Бивш директор на Левски може да се върне в БФС на бял кон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички