Бербатов коментира шефския пост в ЦСКА и жегна Гонзо и БФС


Бербатов коментира шефския пост в ЦСКА и жегна Гонзо и БФС
Снимка: БГНЕС/ колаж Actualno.com

8883 0

"Виждам, че не се правят крачки за намаляване броя на чужденците в първенството. Това ще доведе и ще продължи да довежда до това, че нашите родни футболисти няма да получават нужната подкрепа. Но се надявам това да се промени".

Бербо откри изложба, посветена на него

Това заяви бившият кандидат за президент на БФС - Димитър Бербатов, който днес откри в ПГЕЕ „Константин Фотинов“ в Бургас фотоизложбата „По моя начин". Снимките са запечатали паметни моменти от неговия житейски път и богатата му кариера на професионален футболист.

В двора на училището Бербатов беше посрещнат от шпалир от гвардейци. Веднага след откриването на изложбата той даде старт на приятелски футболен мач между две училища.

За опита си да оглави БФС и слуховете за пост в ЦСКА

"Аз можех да бъда полезен като ръководител на футбола. Аз съм се борил за моите идеи, тъй като виждам, че някои от тях не се осъществяват, няма за какво да се говори, добави той.

И отрече спекулациите, че може да заеме ръководен пост в ЦСКА след смяната на собствеността. "Това са спекулации, които аз разбрах, докато бях в чужбина, но няма нищо вярно", категоричен бе бившият национал. А ето какъв съвет даде Георги Иванов-Гонзо на Бербатов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички