Черно море завършва селекцията с двама бивши свои кадри


Черно море завършва селекцията с двама бивши свои кадри
Снимка: БГНЕС

900 0

От ръководството на Черно море преговарят с централен защитник и нападател. Ако двамата се съгласят да подпишат договори, то съставът на варненци за пролетта може да се смята за окомплектован.

За въпросните футболисти се знае, че са българи и вече са били част от Черно море в различен период от своите кариери. На този профил отговарят Даниел Димов, както и един измежду нападателите Валери Домовчийски и Георги Андонов. Първият е свободен агент, след като преди месец се раздели с досегашния си турски клуб Манисаспор, а другите двама все още са част от Верея, но никак не е сигурно, че ще останат в Стара Загора и занапред.

"Чакаме техните решения, тъй като приоритет им е чужбина. Ако не стане, ще реагираме по друг начин. Така или иначе като цяло търсим българи. Имахме предложения и за чужди играчи, но няма как да прибегнем към такива", коментира треньорът Илиан Илиев, без да уточнява имената на въпросните играчи, с които се преговаря.

Той сподели, че е възможно да бъде потърсен и още един нов футболист, който да запълни позицията на десния бек, но на този етап това не е сигурно. Очакваше се с Черно море да започне и Михаил Венков. Той обаче няма да се присъедини към моряците, а ако не получи оферта от чужбина, най-вероятно ще се пробва в друг роден клуб.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички