Заради изневяра: Съпруга на футболист поиска изваждането му от националния отбор


Заради изневяра: Съпруга на футболист поиска изваждането му от националния отбор
Снимка: БГНЕС

1156 0

Съпругата на полузащитника на Гуанчжоу и националния отбор на Китай Цзян Чжипън се обърна към футболните власти в страната със странна молба - мъжът й да бъде изключен от представителния тим. Тя го е уличила в изневяра и е подала молба за развод, но смята това за недостатъчно и иска допълнителни санкции.

Дамата е отправила официални молби до ръководителя на Футболната асоциация на Китай и директора на Гуанчжоу, в които настоява както за изваждането му от националния отбор, така и клубът му да го уволни дисциплинарно. Тя назовава публично и името на любовницата му - Сяо Бин.

"Подкрепяла съм го, когато още беше бедно момче, а моята майка се отнасяше с него като със син. Семейството ми дори отдели 1 млн. юана (около 134 000 евро) за дома му в Шанхай. Не сме правили сватбена церемония и не сме афиширали публично нашите отношения. Почти три и половина години от четиригодишен брак той спи с други жени и сега се опитва да ме вкара в гроба, въпреки нашите многогодишни отношения", казва съпругата на шавливия футболист.

Чжан Чжъюе после призовава съответните органи да извадят мъжа й от футбола, а президентът на Гуанчжоу да си сътрудничи с нейните адвокати и да им разсекрети контракта на левия бек с клуба./БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички