Заляха Кристиано Роналдо с обвинения, че е лицемер заради стара реклама на "Кока-Кола" (ВИДЕО)


Заляха Кристиано Роналдо с обвинения, че е лицемер заради стара реклама на "Кока-Кола" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

49861 0

Големият отзвук от действието на Кристиано Роналдо на една от пресконференциите около двубоите на Европейското първенство по футбол продължава и дни след постъпката. А мненията на широката общественост са тотално различаващи се едно от друго.

Припомняме, че португалецът си позволи да махне от телевизионния кадър един от най-големите продукти, които са собственост на мащабния партньор на УЕФА - гигантът "Кока-Кола", който пък след това му действие, понесе огромни загуби на стойност 4 милиарда.

Основният мотив на 36-годишния нападател бе да призове хората да не консумират този продукт, а да заложат на водата. Самият той е разкривал преди, че не дава на сина си да пие често "Кока-Кола", въпреки че на него му харесва и го иска често.

Колкото до представянето му на терена, той отново показа, че възрастта му не е показателна, тъй като още в откриващия двубой на Евро 2020 успя да реализира две попадения срещу Унгария и да се превърне еднолично в голмайстора на европейски първенства за всички времена.

Сега обаче заваляха нова доза солидни обвинение срещу португалеца, които този път се базират на друга основа. А именно, че всъщност Кристиано Роналдо е имал съвместно партньорство с огромната компания и е рекламирал продукта в миналото.

Така мнението на неговите последователи и на хората, които са вманиачени по своето здраве, среща сериозна съпротива... дори от самия Роналдо. Не е ясна точната дата на реклмата, но видимо Роналдо е с поне 10-15 години по-млад.

А в основата на маркетинговия продукт е действие на кенчета на "Кока-Кола", върху които е обликът на Кристиано. Те се "разиграват", затворени в хладилни, подритвайки ледчета, като накрая дори се стига до акробатична задна ножица.

Все пак верните привърженици на 36-годишния петкратен носител на "Златната топка" отново намериха начин да го защитят, като посочиха, че това е единствено доказателство за факта, че всъщност футболистът е сериозно помъдрял.

Действието на Роналдо обаче провокира и други футболисти да направят нещо подобно. Първи бе Пол Погба, който премахна продуктите на "Хайнекен".

След това масовата истерия продължи и звезда на Италия направи копие на това, което Кристиано Роналдо стори с "Кока-Кола" (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички