Вратарят на Хаити с комична грешка, наподобяваща тази на Николай Михайлов за Левски (ВИДЕО)


Вратарят на Хаити с комична грешка, наподобяваща тази на Николай Михайлов за Левски (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

3936 0

Вратарят на Хаити Хосуе Вувергер допусна изключително груба грешка, довела до попадение в неговата врата. Стражът получи подаване от съотборник, но не успя да овладее топката добре и я вкара във вратата си.

Това допринесе за поражението за неговия тим с 0:3 от Канада в световната квалификация между двата тима. А грешката му напомня изключително много един от най-болезнените голове в историята на българските клубове в европейските клубни турнири.

Става въпрос за онази грешка през 2006 година, когато Левски исторически попадна в групите на Шампионска лига. В една от срещите там на вратата бе младият Николай Михайлов по стечение на обстоятелствата, а един епизод от мача превърна мечтания му мач в Шампионска лига в разочарование.

Става въпрос за болезненото поражение с 0:3 от тогавашния лидер в немската Бундеслига Вердер Бремен. Тогава в 33-ата минута Лусио Вагнер подава назад към Михайлов, а стражът овладя топката, но в собствената си врата.

Прикачваме видеа от проявите на Вувергер и Михайлов, които са изключително подобни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички